Тенденциите на 2021, които ще останат актуални завинаги

Ако още не сте си купили някои от тези модели, направете го сега – инвестирате в неостаряващ вечно модерен гардероб.

Най-основното правило за добрия стил е да не се подчиняваме строго на трендовете, а да търсим онези модели и кройки, които завинаги ще носим, защото подхождат на фигурата ни. Понякога обаче модите са толкова ярки и стилни, че не можем да не им дадем шанс.

Ако сте направили това с някое от долуизброените течения в модата за тази година, не сте допуснали грешка – тях ще можете и ще искате да носите почти всеки сезон занапред.

Неглиже формалност

Отдавна стилът на офисното облекло заема част от ежедневните ни визии, но след година, в която границата между домашното облекло и професионалното се разми, дневните костюми станаха по-свободни, с по-удобни материи и обемни кройки. Резултатът е перфектно съчетание между изискан и готин стил с комфорта – предвиждаме, че никой не би искал да се сбогува с тази вълшебна формула.

Сандали с връзки и квадратен връх

Всяка нова форма на сандалите със средно висок ток, която се появява сред тенденциите, е обичана и експлоатирана често дори след края на годината, в която е станала актуална. Този вариант – с квадратен връх и много връзки, е естествено продължение от трендовете през последните сезони и има най-голям потенциал да се задържи за дълго.

Роклите с разкрит гръб

Голият гръб никога не е бил изключен от стилните модели, но напоследък получава нова слава. С тях лесно създаваме тоалети, които заповядват внимание – а това винаги ще бъде модерно.

Обърнете гръб на скучната мода това лято

Дънки със свободна кройка

Дебатът скини срещу овърсайз продължава, откакто съществуват панталоните и дънките такива, каквито ги познаваме днес. И дори колелото да се извърти и отново и впитите кройки да се завърнат, удобството от разкроените свободни модели няма да бъде забравено за дълго. Особено ако откривате, че този тип деним подчертава най-добре фигурата ви, което е случаят при много жени, не се отказвайте от този формат, независимо какво модата повелява.

Ботуши до коляното

Обичаме ги, защото лесно превръщат обикновения тоалет в специален, а се съчетават с почти всичко. Добавят елемент на “фаталната жена” в дори ежедневните визии, затова и ще се връщаме към тях до края на света.

Цветната овърсайз риза

Какво ще облечете върху изчистения тоалет, за да му придадете последен стилен завършек – незакопчана риза в ярък цвят. Тя е незадължаваща, можем да е намерим във всички ценови диапазони, а позволява хиляди експерименти с визиите. Неслучайно тя е сред най-големите тенденции тази година, макар че идването й можехме да предвидим и през последните два сезона. По същия начин виждаме и потенциала й за бъдещето.

Hero SliderPopular