Четири перфектни ежедневни визии за декември

Най-празничния месец в годината вече е тук! И колкото и да ни се иска още сега да се посветим на вечери пред камината и уютни вечери с близките хора, до празничната почивка остава още доста. 

От ежедневното си облекло през декември искаме точно две неща – да е топло и удобно. Ако вече сте се сдобили с най-важните елементи на капсулния гардероб през зимата, днес ви предлагме няколко идеи за съчетания, които да ви вдъхновят в сутрините, в които не остава време за измисляне на аутфит. А тъй като и ние сме от момичетата, които винаги бързат, веднага се възползваме от тях!

Как да носим макси роклята

Ежедневната дълга рокля предоставя перфектна възможност за експерименти, започвайки още от обувките. По-смелите от вас могат да я комбинират с груби ниски боти и плътен черен чорапогащник. В по-слънчевите дни я виждаме с класически кецове в бяло или черно, плътен шал и любимото ви дълго палто. Червеното червило е разкошен и деликатен цветен акцент.

Как да носим плетивото? 

Макар да обичаме нетрадиционните съчетания от овързайс пуловери с плисирани миди поли или такива от тюл, не можем да си кривим душата – плетиво и деним е класика в жанра. В дните, в които трябва да излезете от вкъщи по най-бързия начин, тази комбинация е спасителен пояс.

Как да носим палтото с косъм?

На първо място е важно да оставите този елемент в светлината на прожекторите. А няма по-семпо съчетание, което да го позволи, от черен деним и бял тишърт. Ако следваме съветите на топмоделите, именно тази ежедневна комбинация позволява да изберем ярък нюанс върху устните.

Как да носим разкроения панталон? 

Първо правило – балансирайте обемите. Когато носите нещо по-широко отгоре, заложете на скини дънки. В случая на разкроения панталон, той трябва да бъде съчетан с тесен топ, риза или блуза. Ние избираме мек пуловер с поло яка, който също е част от основните неща в гардероба ни тази зима.