Перфектният зимен арсенал се нуждае от точно 10 неща

Ако попитате Киара Ферани или който и да е друг моден блогър кои са задължителните попълнения в гардероба тази зима, вероятно ще ви изброят поне 30 неща на върха на тенденциите.

Истината е, че няма нужда да притежавате последен модел ботуши Valentino, чанта Chanel или палто Max Mara, за да изглеждате добре през студените дни. Разбира се, ние никога не бихме отказали да се поглезим със специална придобивка, стига инвестицията наистина да е оправдана и да е част от така наречения капсулен гардероб. Тоест елементите, които представляват 70% от ежедневния стил и които ще носим тази, следващата зима и дори след нея.

Ключът към успешното създаване на капсулен гардероб е следният: вадите дрехите от гардероба си и ги разделяте по тип. След това проверявате колко от тях се вписват в категориите в галерията по-долу. Ако някоя от тях остане празна, време е да се сдобиете с нещо ново. В случай, че имате повече от 7-8 неща в една категория, време е да се разделите с тези, които носите най-малко.

Едва след като се уверите, че притежавате достатъчно от нещата в галерията, можете да си позволите да се поглезите с нещо от горещите тенденции.