7-те златни правила за модата на 30-годишните

Детоксът на гардероба върши чудеса

Имате прекалено много дрехи в гардероба си, а всяка сутрин се чудите какво да облечете? Добре дошли в клуба, в който членува огромен процент от жените по света. Решението е много просто – в началото на всеки сезон изваждате всичките си дрехи от предния и ги разпределяте на купчини. “Изхвърли”, “Подари”, “Прибери” са достатъчни, но ако някои дрехи имат сантиментална стойност за вас, няма проблем да ги запазите. Добавете и още категории ако трябва! Просто направете така, че да се отървете от ненужните неща. Повече съвети за детокс на стила даваме тук.

Материите са по-важни, отколкото мислите

Повечето от нас нямат достатъчно време (а и средства) да носят всичките си дрехи на химическо чистене. Ето защо е много важно да проверявате какво пише на етикета, преди да купите дадена дреха. Ако не може да се пере в пералнята, защото материята е прекалено фина, преценете дали покупката си заслужава. Ако мразите гладенето, не си купувайте неща от лен или други прекалено мачкащи се материи.

Умното пазаруване е възможна мисия

Не всички сме Дженифър Анистън. И това не е проблем!

Дженифър Анистън може би е най-яркият пример за жена, която без проблем носи всички онези неща, които 30-годишните “не трябва” да носят. А е на 48! И изглежда невероятно! Но тя е Дженифър Анистън и не е нужно да се сравнявате с нея, освен ако не разполагате с неограничено количество време и средства, които да посветите на треньори, гримьори и дерматолози. Едно от най-хубавите неща, които идват с навършването на 30 години, е че думичката “перфектно” е мит и няма нищо по-хубаво от това да се наслаждавате на малките неща, които ви правят различни. Особено що се отнася до красотата и стила!