30 снимки, вдъхновяващи стила ни през ноември

Температурите около нулата, които ни е подготвил ноември, няма да ни изплашат ни най-малко – готови сме да борим студа с ударна доза стил и широка усмивка.

Дойде времето да се разделим с любимите си кожени якета и колкото и да не ни се иска, ще ги видим отново чак през пролетта. За сметка на това тяхното място ще бъде заето от палта с класически линии и цветове, които носят в себе си уют и топлина: карамелено, горчица, керемидено и разбира се розово. 

Кубинките и градът

Огромните плетени пуловери са тенденция, която не бива да пропускате този месец. Освен, че ще ви топлят както нищо друго, комбинирането им с мини поли, панталони тип цигара, деним и дори макси рокли е напълно задължително. Изберете плетиво в неутрален цвят, за да можете да го носите с всичко в гардероба, а и за да ви служи вярно и другата зима.

И докато снегът все още не е напомнил за себе си, експериментите с обувките са напълно позволени. Велурени чизми, бели кецове (да, все още ги носим!), боти от лак и кадифе влизат в главната роля във всяка ежедневна визия.

30 стайлинг идеи за всеки ден от месец ноември ви очакват в галерията! 

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг идеи и практични съвети, последвайте ни във Facebook и в Instagram!