Кубинките и градът

Не знаем дали ни се струва, но сред морето от есенно-зимни предложения, заливащи магазините всяка година, кубинките остават леко пренебрегнати.

Тази иначе класическа за 80-те и 90-те обувка може да изглежда прекалено груба и трудна за комбиниране. Особено когато говорим за офисния дрескод! Но ако съобразите останалите елементи в облеклото, спестите от аксесоарите и нещата, които се борят за внимание, без проблем можете да носите кубинките всеки ден.

Най-дръзките есенни тенденции

Любими са ни съчетанията с ефирни рокли и поли, като контрастът между техния груб дизайн и нежността на дрехите е наистина пленяващ. Иначе се комбинират прекрасно и с деним, панталон тип цигара, блейзъри и ризи, палта и кожени якета. А през уикенда ги носим с мек пуловер или суичър и черен слим.

Ако искате да придадете повече гръндж очарование на стила си през есента и зимата, в галерията имаме 20 идеи за аутфити с кубинки, които лесно да копирате! 

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг идеи и практични съвети, последвайте ни във Facebook и в Instagram!