Какво се случи на Bring The Bloggers Vol. 3?

Третото издание на блогърската конференция се проведе на безопасно разстояние, но приятните моменти ни сближиха повече от всякога.

Макар и вчерашното събитие да се случи по съвсем различен план от това, което очаквахме, разговорите по време на Bring The Bloggers Vol. 3 отново ни позволиха да надникнем в кухнята на успешните инфлуенсъри у нас.

Разговаряхме с блогъри и влогъри от сферата на модата, красотата, кулинарията и технологията, както и с представители на бизнеса.

От страната на инфлуенсърите на сцената се качиха Лилия Дакова, Кирил Гуцов, Лилия ГатеваДиана Шингарова и Адриана Гюзелева, Никола Балов и Андреа Банда Банда. А специалистите бяха Елена Асенова, Brand and advertising activation Avon, и Гергана Костадинова от агенция Right Direction.

С всички тях потърсихме отговори на въпросите какво носи успех на блогърите и влогърите у нас, какви са работещите стратегии и кога идва моментът, в който можем да превърнем профилите си в социалните медии в източник на средства. Разгледахме и темите за промените в сферата след пандемията и как бизнесът ще промени стратегиите си при работата с инфлуенсърите.

Спазихме традицията и отново включихме читателите на Missbloom и Grazia Bulgaria в събитието, като анализирахме техни авторски снимки с бански, предоставени от Lisca, за да разберем как да създаваме по-красиви композиции и как да представяме най-ефективно продуктите от брандовете, с които работим. За тази цел Кирил Гуцов и Лилия Гатева предоставиха своето експертно мнение и ни дадоха незаменими съвети.

Още от елементите на предишните издания, които присъстваха и на третата блогърска конференция, бяха готините питиета и вкусните храни, с които зарадвахме гостите. Единственото различно този път бе, че за да осигурим безопасността на присъстващите, спазихме всички противоепидемични мерки, наложени от Министерството на здравеопазването.

За това благодарим на приятелите ни от Z Innova, които ни осигуриха иновативни машини за дезинфекция.

Не липсваха награди и подаръци – всички гости получиха подаръци от Lisca, Vagisan и Булгар-Биотик. А три късметлийки имаха възможността да спечелят в томболата на Булгар-Биотик.

Залата на Inter Expo Center бе декорирана с красивата с украса на Мария от Best Baby, затова и снимките отново бяха напълно instagramable.

За пореден път благодарим на партньорите ни от Бритиш Американ Табако, Lisca и Булгар-Биотик.

Благодарим и на всички гости, с които научихме нещо полезно, забавлявахме се и купонясвахме.

Fashion GalleryHero SliderPopular