Забравени любови: Лени Кравиц и Ванеса Паради

Една двойка, чиято любов процъфтя преди 30 години.

Лени Кравиц – мъжът, за когото почти всяка жена си е мечтала в поне един етап от живота си, е имал много известни бивши, сред които Адриана Лима, Наоми Кембъл и Никол Кидман. Въпреки сексапилното си излъчване и визията на лошо момче, той е известен като един от най-готините бивши гаджета в Холивуд – с всички свои предишни партньорки успява да поддържа хармонични отношения дори след края на връзката.

Една от най-бурните, както и вероятно една от най-силните му, любови обаче е тази с Ванеса Паради.

Забравени любови: Никълъс Кейдж и Патриша Аркет

Тяхната връзка започва преди цели 30 години, през 1991г., когато Паради тепърва става на 20 години, а Кравиц е вече родител на 27. Срещат се благодарение на музиката, а любовта им пламва от пръв поглед.

Скоро те стават една от любимите звездни двойки тогава, макар че напълно в Лени Кравиц маниер опитват да пазят голяма част от връзката си далеч от погледите на хората.

За четири години те творят заедно, обичат се, но малко по малко се унищожават един друг. Техни близки разказват, че връзката им е била бурна и страстна.

Късат през 1996 година, но не и преди Лени да запознае Ванеса с Джони Деп, давайки начало на друга бурна любов.

За връзката с певицата Кравиц казва, че нещата между тях са били обречени от самото начало. “Бях лудо влюбен в нея, но тя дойде по грешното време”, споделя той в интервю. “Чрез мен тя се запозна с Джони Деп и не съм я виждал оттогава. Не идваше на концертите ми, не установихме контакт отново, но й искам само доброто. Не се притеснявам, знам, че един ден ще се срещнем и ще дойде моментът да говорим за това.”

Изглежда този ден все пак е настъпил, защото двамата възобновяват контакта си след раздялата на Деп с Паради и тогава известният изпълнител е бил опора на бившата си приятелка.

Днес двамата се поздравяват за специалните поводи и от време на време ни напомнят за силната химия, която видяхме помежду им преди 30 години.

Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

Автор: Ивана Колева

Hero Slider