Забравени любови: Брад Пит и Гуинет Полтроу

Преди Анджелина Джоли и Дженифър Анистън, в живота на Брад Пит имаше друга голяма любов с известна актриса.

Брад и Гуинет Полтроу бяха перфектната холивудска двойка на 90-те години.

Двамата изглеждаха лудо влюбени и дори се сгодиха. А ето и нещо, което сигурно ще учуди мнозина, защото Гуинет никога не е била възприемана като секс символ, за разлика от своя колега от филма “Седем”. Но именно той е по-влюбен в нея и страда повече след раздялата им.

Брад и Гуинет се запознаха през 1995 г. на снимачната площадка на култовия трилър и се влюбиха лудо по време на снимките. На следващата година, когато получи Златен глобус за филма “12 маймуни”, Брад благодари на Гуинет от сцената в емоционална реч, в която нарече актрисата “моят ангел, любовта на моя живот”.

Убийствена страст, но нито един оргазъм – Мики Рурк и Каре Отис

Актьорската двойка се сгодява, а Полтроу е повече от убедена, че ще остареят заедно. “И двамата приемаме брака много сериозно. В моето семейство няма разводи, в семейството на Брад също, освен това сме заедно от доста време и това не е прибързано решение”, твърди актрисата.

Едва на следващата година обаче двамата изненадващо се разделят.

“Когато на двама души не им е писано да бъдат заедно, няма как да бъдат заедно”, доста неохотно коментира тогава Гуинет.

След години тя признава, че е била едва на 22 и се оказало, че не е готова за брак. “Отне ми много години, може би чак след като навърших 40, да си извадя главата от задника”, казва тя, с което намеква, че с Брад са отменили сватбата по нейна инициатива.

“Въпреки това, аз бях много влюбена в него. Той беше толкова сладък. Той беше Брад Пит, за бога!”.

Как биха изглеждали днес легендите на музиката

Hero SliderPopular