Твърде лично, или странните секс истории на звездите

И мъжете, и жените, и простосмъртните, и звездите – всички говорим за секс. По този въпрос няма нужда от спорове.

Някои звездни откровения по темата обаче ще останат в историята като малко неловки. И все пак са забавни!

Крис Дженър и нейният срамен момент в самолета
Майката на Кардашиян/ Дженърите не пада по-далече от дъщерите си (или е обратното?) и е доста разкрепостена. Тя разказва как с бившия си съпруг Брус (вече Кейтлин) са правили секс в тоалетната на първа класа. Излизайки, Крис е убедена, че сценката е останала незабелязана.

На приземяване обаче я очаква изненада: по високоговорителя една от стюардесите поздравява Крис и Брус Дженър за добре дошли в така наречения “mile high club” и обявява, че екипажът ще им подари бутилка шампанско.

Криси Тийгън и… хм… дупката на дупето й
Криси и съпругът и Джон Леджънд са победители в категорията “любимци на феновете” сред холивудските двойки. Освен че видимо се обичат много, Криси обича да споделя неща от личния им живот по забавен и възможно най-непринуден начин.

Една от най-известните й истории е тази с дупката на задника й (извиняваме се, но не се сещаме как да го кажем по по-изискан начин).

Криси Тийгън призна за проблем с алкохола

Лоши майки ли са жените, които продължават да обичат секса?

Преди време Криси и Джон са на среща със свои приятели и си разказват забавни истории за секс. Криси се похвалва, че Джон никога не е виждал въпросната “гореща точка”. А той отговаря: “Шегуваш се, нали? Всеки път, когато го правим в кучешката поза, виждам дупката ти”. Тогава Тийгън заявява шокирана, че повече никога няма да правят секс в тази поза, макар да не знаем дали е изпълнила заканата си и по-скоро не ни се вярва.

Клои Кардашиян и сексът в кола
През 2016-а, Клои отговаря на въпроса кои са трите най-необичайни места, на които е правила секс. Оказва се, че Клои се е вихрила на борда на частен самолет, на кухненски плот и в кола. Последното обаче никак не й допаднало.

Клои Кардашиян напусна Тристан, замина за Лос Анджелис

“Аз съм висока, така че беше много неудобно и краката ми се схванаха”, оплаква се Кардашиян. “Освен това, не мисля, че можеш да свършиш в кола. Ако го правиш само заради едната тръпка, си струва, но иначе не го препоръчвам”, мъдро ни информира Клои.

Кеша и шепотът от отвъдното
Може да не сте чували тази история, но певицата Кеша действително твърди, че е правила секс с призрак. Това е вдъхновило песента й “Supernatural”.

“Песента е за моя опит със свръхестественото … но по един секси начин,” пояснява Кеша. “Имала съм няколко такива преживявания. Не знам името му! Той беше призрак! Аз съм много отворена към такива неща.”

С риск да обидим Кеша и феновете на “Досиетата X”, подозираме, че става въпрос за най-обикновени мокри сънища. Но при положение, че при секса с призрак няма риск нито от болести, нито от нежелана бременност, нищо не й пречи да продължи да му се наслаждава!

Какво точно се случва с тялото ви по време на оргазъм

Hero SliderPopular