Кога да очакваме сезон 4 на „Emily in Paris“?

„Кога излиза сезон 4 на сериала с участието на Лили Колинс?“ – Това е въпросът, който всеки фен на Netflix проекта си задава, особено след края на сезон 3, който породи още много въпроси.

Ще се съберат ли Емили Купър /Лили Колинс/ и Габриел /Лукас Браво/? Дали историята между Алфи /Люсиен Лависконт/ и Емили никога няма да има продължение и най-вече, ако Камил е бременна, ще се съберат ли тя и готвачът отново?

Това са въпроси, на които само четвъртият сезон на „Emily in Paris“ може да даде окончателен отговор.

Датата на излизане на сезон 4 все още не е официално потвърдена от Netflix

Знаем единствено, че трябва да се проведе в същия период, в който предните сезони пристигнаха на стрийминг платформата. Тоест около Коледа…Така че „Emily in Paris“, сезон 4 трябва да види светлина през декември 2023 г.

Както вече бе обявено, епизодите от новия сезон са заснети едновременно с тези от трети сезон, което означава, че няма да има забавяния, свързани с продукцията или проблеми от снимачната площадка.

Що се отнася до актьорския състав на сериала, Дарън Стар разкри, че не би трябвало да има големи промени, а Алфи също ще се завърне в епизодите. Все пак той се превърна в един от главните герои на „Emily in Paris“.

Нов сезон без него би бил истинска катастрофа, защото всички ние обожаваме чаровния му персонаж.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лукас Браво коментира образа си в „Emily in Paris“