Всички подробности около „Pretty Little Liars: Original Sin“

Помните „Pretty Little Liars“, нали така? Е, сега идва напълно нова версия на сериала, по идея на HBO Max. Както вече видяхме, платформата се завръща съвсем актуализирана. Тя насочва вниманието си към заглавията от миналото десетилетие. Такъв бе случая и с любимия на всички ни сериал „Gossip Girl“. Това лято обаче отново ще се потопим в мистерията. Ще открием ли кой е А?

„Pretty Little Liars: Original Sin“ е оригиналното име на новата поредица. Тя е продуцирана и написана от Роберто Агире-Сакаса и Линдзи Калън Бринг. Посочените са известни с работата си по „Riverdale“ и „The Hidden World of Sabrina“. Като вземем за пример успеха на предишните им продукции, нямаме търпение да видим какво ще ни донесе новият съспенс от актьорски състав, воден от певицата с латино корени Мая Рефико.

Кога излиза „Pretty Little Liars: Original Sin“?

HBO Max обяви официалната премиера на сериала в четвъртък, 28 юли. В споменатата премиера обаче ще получим само три от десетте епизода на поредицата, които ще бъдат пуснати, както следва: 2 на 4 и 11 август, а последните три ще излязат на 18 август.

Кои са актьорите, които ще видим на екрана?

Ясно е, че в Латинска Америка всички тръпнат в очакване да видят включването на актрисата с аржентински корени Мая Рефико. Тя ще играе Ноа. Заедно с нея се очаква да видим и Бейли Мадисън, Чандлър Кини, Зария и Малия Пайлс, които играят съответно Имоджен, Табита, Фаран и Мини.

В допълнение към вече споменатите имена, участват и Малори Бехтел, Шарън Лийл, Елена Гуд, Леа Салонга, Ерик Джонсън и Алекс Айоно.

Какво да очакваме от сюжета на „Pretty Little Liars: Original Sin“?

Двадесет години след събитията в град Милууд, група тийнейджъри се оказват измъчвани от неизвестен нападател. Докато търсят виновника, група момичета разбира какво ги кара да плащат за тайната на родителите си от преди две десетилетия, както и за своята собствена.

Какви тайни крият новите лъжкини? Тепърва ще видим!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Продължението на “Pretty Little Liars” избра новите си лъжкини

Hero Slider