Продължението на “Pretty Little Liars” избра новите си лъжкини

Две актриси вече бяха избрани за новите “Pretty Little Liars”.

И понеже не ни стигаха реюнионите и римейковете, още един сериал, който смятахме за приключил, бе възобновен за продължение. Този път HBO Max се насочи към известния тийн сериал за ученичките лъжкини.

“Интервю с вампир” става сериал

Продължението ще се казва “Pretty Little Liars: Original Sin” и ще представи нова “дарк” версия, както я описват създателите на сериала. Сценарият ще е дело на Роберто Агире-Сакаса, създателят на “Riverdale“ и на още един римейк на иконично шоу – “Chilling Adventures of Sabrina”, което бе посрещнато с много критики, след като повечето фенове на оригиналния сериал сметнаха, че модерното му продължение не улови правилната тематика с твърде сатанинските и мрачни сюжетни линии.

Продължението на “Pretty Little Liars” вече избра две от лъжкините – актрисата Чандлър Кини и певицата и актриса Мая Рефико.

Това е четвъртият път, в който книгите на Сара Шепард оживяват на малкия екран. Освен оригиналният “Pretty Little Liars” вече има две други продължения – “Ravenswood” и “Pretty Little Liars: The Perfectionists”. И двата опита да възвърнат сериала завършиха със само един сезон поради малко интерес.

“Клюкарката” се завръща с първи трейлър

HBO споделиха първи кадри от сериала предисторията на “Игра на тронове”

Връщат Тузара в “Сексът и градът”