Подкастите на знаменитостите, които трябва да чуем

Изненада! Ким Кардашиян е на път да се приземи в света на подкастите и след няколко месеца ще има собствено шоу на истинска криминална тематика. Основателката на „Skims“ e известна с това, че задава тенденции, но не и в този случай, защото вече има доста знаменитости, които са завладели основните платформи за подкасти.

Днес ви предлагаме няколко подкаста, които незабавно да добавите към вашата библиотека в Spotify.

“Pretty Big Deal” от Ашли Греъм

Може би днес нямаше да говорим до толкова за позитивизма на тялото без нея. Да, това е моделът Ашли Греъм. Разбира се, нейната история ни научи на много и разби всички бариери и табута.

Точно това е темата на нейния подкаст. Красавицата кани свои приятелки и други силни жени, които са успели да се преборят и дори да надделеят над предразсъдъците в собствената си среда.

„Welcome to the OC, Bitches“ от Мелинда Кларк и Рейчъл Билсън

Когато става въпрос за телевизионни сериали, първото заглавие, което ни идва на ум, е само едно: „OC“. И тъй като сме неизлечими носталгици, не можем да пропуснем възможността да чуем подкаст, представен от Рейчъл Билсън и Мелинда Кларк.

От него можем да разберем всички любопитни моменти от шоуто чрез гласовете на главните герои. В края на епизодите всички ще пеем „Californiaaaa“ с пълно гърло.

„The Left Earот Дакота Джонсън

През 2018 г. актрисата реши да създаде подкаст с иновативен формат: нещо като телефонен секретар, в който няколко жени анонимно разказват своите истории за лоши връзки, малтретиране, травми и насилие. А самата Дакота Джонсън е нещо като разкзвач, който с голяма емпатия държи нишката на всички истории.

„Work in Progressот София Буш

Как постигаме целите си? Но преди всичко, какво се случва след това? Подкастът на София Буш се опитва да отговори на тези въпроси, разказвайки истории за успех, но не само. Познати лица от Холивуд и приятели на актрисата са сред гостите. А всеки един от тях носи собствен опит на подкаста.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: 5 документални филма за знаменитости, които да гледаме