5 документални филма за знаменитости, които да гледаме

Документалните филми са единственият начин да научим малко повече за живота на нашите любими знаменитости. Ами да, ако прегледаме различните платформи за стрийминг, има много, които ни предоставят по-привилегирована гледна точка към тяхната работа, живот и близки.

Ето ги нашите 5 документални филма, които трябва да изгледате

„Britney vs Spears

Всички знаем историята на Бритни Спиърс, но често пропускаме някои важни акценти за това как се е стигнало до този момент от живота й. И тук ще видим не само нервните й кризи, обръснатата й глава или пропуснатите концерти, но и много повече. Гарантираме ви, че всички шеги за нейния тъмен период ще ви изглеждат много по-неуместни след това.

„GAGA: Five Foot Two

Лейди Гага винаги е говорила за психичните си проблеми, но в този документален филм имаме пряка гледна точка към това, с което е трябвало да се сблъска. На заден план ще видим поготовката на албума й, както и представянето й за шоуто на полувремето на Superbowl през 2017 г. Накратко, животът на Лейди Гага на 360 градуса.

„OLIVIA RODRIGO: Driving Home 2 U /a SOUR film/“

Факт е, че филмът на Оливия Родриго имаше световен успех и позволи на певицата да се превърне в една от най-известните поп звезди в света. Но преди всичко това е и историята на едно пътуване и израстване, на момиче, напуснало Солт Лейк Сити в търсене на себе си. В документалния филм Родриго разказва епизоди от своя живот, емоции и чувства, които е изпитала, споделяйки ги със своите фенове.

„Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Нека преминем към друга поп икона: Били Айлиш. Нейният документален филм, подобно на този на Оливия Родриго, говори за нейното начало и всичко, през което е трябвало да мине, за да постигне този световен успех. Освен това, тя проучва и семейството си, как живее, работата й и какво е като цяло да си Били Айлиш. Певицата е известна с чувствителността си и тук всичко се затвърждава.

„Homecoming: A Film By Beyonce“

Говори се, че Бионсе е истински перфекционист. И всеки, който я е срещал в живота си, повтаря това. Гледайки този документален филм, който проследява подготовката на нейното шоу в Coachella, разбираме не само колко е вярно това, но и колко е основополагащо за нея да изпраща силни послания с концертите си. Буквално ще се влюбите в песните, включени във филма. И сме сигурни, че ще се превърне в един от любимите ви.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ново в Netflix през септември