Нина Добрев с нова роля в сериал

Докато феновете на “Дневниците на вампира” с притаен дъх очакват появата на Нина Добрев в края на осмия и последен за сериала сезон, актрисата се сдоби с нов ТВ проект. 

Родената в София брюнетка ще вземе участие в номинирания за награда “Еми” Workaholics. Бързаме да подчертаем, че Нина ще се появи само в един епизод на шоуто, и то като гост звезда. Това явно не пречи на ентусиазма й, тъй като тя веднага публикува кадър от снимачната площадка в своя Instagram и не скри вълнението си:

“Ако ме познавате, то знаете, че не се вземам на сериозно,” пише Добрев в социалната мрежа. “Бих направила всичко за доза смях. Дори това да значи да повърнат върху мен. Което се случи по време на снимките на #WORKAHOLICS. Не беше приятно, но пък беше много забавно.” По-нататък Нина подчертава, че за нея е удоволствие да бъде малка част от последния, 7-ми сезон на сериала.

Междувременно в мрежата се появи нов трейлър на филма “Трите хикса: Отново в играта”, в който актрисата играе рамо до рамо с екшън звездата Вин Дизел. Това е първият касов филм за българката и в него тя ще се превъплъти в Беки – саркастичен спец по технологиите.

Лентата ще тръгне по екраните в целия свят, включително и у нас, на 20-ти януари 2017 г. Вижте трейлъра: