Вижте трейлъра на новия филм на Нина Добрев и Вин Дизел

Първият трейлър на новият филм с участието на Вин Дизел и актрисата от български произход Нина Добрев дебютира онлайн. 

“Трите хикса: Отново в играта” е третата част от успешната поредица за за бившия спортист Ксандър Кейдж (в ролята Дизел), превърнал се в шпионин. Във филма ще вземат участие още Самюъл Л. Джаксън, Депика Падуконе и Руби Роуз, а нашето момиче пък играе умната и саркастична Беки – технологичен спец. 

Премиерата на филма е насрочена за 20-ти януари 2017 година.

Трейлърът направи своята премиера в САЩ навръх рождения ден на Дизел. Нина пък не пропусна да го поздрави, публикувайки в своя Instagram снимка от снимачната площадка на филма, на която с Вин позират прегърнати. Кадърът бе придружен от дълго пожелание, което гласи:

“Честит рожден ден, Вин 🙂 От първия момент, в който те срещнах, ти беше мил, грижовен, мъдър, честен, позитивен и винаги заинтересован. Беше като брат за мен, окуражавайки и подкрепяйки ме по начини, по които не съм си и представяла и за това съм ти вечно благодарна. Ти имаш златано сърце и силата на воин. Твоето умение да докосваш душите на хората и да носиш усмивки на милиони продължава да ме вдъхновява. Днес всички се усмихваме и празнуваме в твоя чест. Честит рожден ден, Вин. Благодарение на теб, аз винаги ще търся “магията” във всеки един момент. С обич, Нина.”