Всички филмови продължения, които бихме искали да видим на екран

Нека видим култовите фаворити, които бихме искали да видим отново на екран.

Mean Girls

Няма как да пропуснем този емблематичен филм. Проектът с Линдзи Лоън, заснет през 2004 г., си остава задължителен за гледане заради многото крилати фрази, които нахлуха в Интернет и които се завръщат периодично всяка година.

„В сряда носим розово“: За непосветените, това е само един от многото стилови закони, които Реджина Джордж налага на своя екип.

А спомняте ли си сцената, в която Линдзи, Рейчъл Макадамс, Аманда Сейфрид и Лейси Чабърт изпълняват „секси“ танц на фона на коледната мелодия „Jingle Bell Rock“ по време на Зимното шоу на талантите в тяхната гимназия.

High School Musical

Вярно е, че вече има продължение, както и съпътстващ телевизионен сериал. Но истината е, че никога не се умаряме от това. Любителите на „Disney Channel“ няма как да не сложат този филм в списъка си. От Трой и Габриела до Шарпей Еванс, има ли някого, когото не бихте искали да видите отново в този култов филм?

PS: А видяхте ли събирането на любимите ни актьори в Париж?

Freaky Friday

Ако Линдзи Лоън вземе участие, тогава искаме продължение. И по всичко изглежда, че ще има такова. Джейми Лий Къртис, която участва във филма от 2003 г., се възползва от възможността да говори за потенциално продължение по време на скорошното си участие в „The View“.

И актрисата не само е много отворена за завръщане, но също така се е свързала с Disney и вече работят заедно по въпроса.

Camp Rock

Всичко това, което се отнася за „High School Musical“, се отнася и за „Camp Rock“. Кой не би искал да види нова адаптация с участието на Мичи Торес /Деми Ловато/ и Шейн Грей /Джо Джонас/, които пеят „This is me“?

Дяволът носи Прада”

Емблематичният филм от 2006 г. е като доброто вино, което никога не остарява. Всички, правещи своите първи стъпки в кариерата, се чувстват като Анди Сакс, тормозена от Мерил Стрийп в ролята на Миранда Пристли.

А за  всички носталгични фенове на Ан Хатауей дойде официалното потвърждение на третия филмов проект от сагата за красивата принцеса на Женовия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Линдзи Лоън сподели снимки от „Falling For Christmas“