10 романтични комедии, които излизат през 2023 г.

Романтичните комедии са идеални за всеки, който предпочита хумора зад романтиката пред драмата. Понякога просто имаме нуждата да се отпуснем и да се посмеем заедно с главните герои от филмите.

С отминаването на Свети Валентин идва и идеалният момент да си направим списък с предстоящи филми, на които можем да се насладим с половинката или пък с приятелите си.

От „Shotgun Wedding“ с участието на Дженифър Лопес до „Барби“ с участието на Марго Роби, ето ги 10-е най-добри романтични комедии, които ще излязат през 2023 г.

“Shotgun Wedding”

Дарси /Дженифър Лопес/ и Том /Джош Дюамел/ са на мисия със семействата си да планират супер бляскава сватба. Разбира се, както при всяка семейна динамика, напрежението започва да нараства колкото по-близо са един до друг за повече от няколко часа.

Точно когато нещата се подобряват, всички са взети за заложници, а Дарси и Том са принудени да отложат сватбата си, за да спасят семействата си. Както е споделено от Amazon Prime, “докато смъртта ни раздели” придобива съвсем ново значение.

„Shotgun Wedding“ е факт от 27 януари.

“You People”

С Джона Хил и Еди Мърфи в общ проект получаваме почти 100% неконтролируем смях. В тази свежа комедия Езра /Хил/ и Амира /Лорън Лондон/ са от съвсем различен произход, но това не пречи на любовта им.

Техните семейства, от друга страна, имат много различни възгледи за връзката им. Ще успеят ли да избегнат семейните проблеми и да запазят процъфтяващата си любов?

“Magic Mike’s Last Dance”

След седем години Майк Лейн /Чанинг Тейтъм/ се завръща за последен танц. В последния филм от поредицата „Magic Mike“, главният герой пътува до Лондон с богата бизнесдама /Салма Хайек/. Докато Майк  бавно открива тайните, които тя крие, той се чуди дали ще успее да направи последното си шоу или не.

Филмът ще бъде в кината през Февруари.

„Your Place or Mine“

В тази романтична комедия Рийз Уидърспун и Аштън Къчър влизат в ролята на двойка, която води връзката си от разстояние. Деби /Рийз Уидърспун/ живее в Лос Анджелис със сина си, а Питър /Аштън Къчър/ в Ню Йорк, но когато решават да се преместят, за да живеят заедно, откриват, че това може би не е най-правилното решение за тях.

В Netflix от 10 февруари.

“Somebody I Used to Know”

Режисиран от Дейв Франко, филмът проследява живота на жена /Алисън Бри/, която се завръща в родния си град и се свръзва отново със своята стара любов. Спомняйки си за старите времена, тя осъзнава колко много се е променила през годините.

В Amazon Prime Video от 10 февруари.

„Малката русалка“

Дългоочакваният римейк на Disney ще излезе официално на 24 май 2023 г. В любимата класика ще участват Хали Бейли като Ариел, Мелиса Маккарти като Урсула и много други актьори. Сред оригиналните герои има и няколко нови допълнения, които определено ще бъдат приятна изненада.

В кината от 24 май 2023 г.

„Барби“

Барби /Марго Роби/ и Кен /Райън Гослинг/, перфектната двойка, ще се появат на големия екран в нова филмова адаптация. Сюжетът на филма все още се пази в тайна, но ни остава единствено да изчакаме лятото, за да разберем какво ще замислят любимите ни герои.

„Irish Wish

В този невероятен филм на Netflix, Мади /Линдзи Лоън/ си пожелава нещо, което ще промени живота й. Когато най-добрата й приятелка се сгодява, Мади осъзнава, че ако иска някога намери истинската любов, това в крайна сметка зависи от нея. Тя се събужда като бъдеща булка, но открива, че може би не е това, което е искала.

Датата на лансиране на проекта все още не е известна.

“Червено бяло и кралско синьо“

Базиран на роман на Кейси Маккуистън, филмът ще разкаже историята на две момчета – Алекс /Тейлър Захар Перес/ и Хенри /Никълъс Галицин/, които са принудени да се разбират в името на политическото състояние на тяхната страна.

Алекс е син на президента на Съединените щати, а Хенри е принц на Англия. Първоначално те се мразят, но когато се опознаят по-добре, между тях се заражда приятелство.

“The Idea of You”

Ан Хатауей се превъплъщава в ролята на София, току-що разведена майка, която след като води дъщеря си на Coachella, неочаквано се влюбва в Хейс Кембъл, 24-годишен вокалист на любимата момчешка група на дъщеря й, Август Муун.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трейлърът на „Малката русалка“ е факт