С какво се храни Ким Кардашиян

Години наред, всички се чудим как сестрите Кардашиян свалят килограмите толкова бързо, след като родят. Истината е, че захарта е на върха в списъка с храни, които Ким Кардашиян не яде. Според нея десертите са добра рецепта за “бедствие” в режима.

Друга причина за това Ким, Кортни и Клои цял живот да са на режим, че майка им, Крис Дженър винаги е трябвало да следи теглото им. Може би затова, бившата жена на Кание Уест се появи на тазгодишната Met Gala 16 килограма по-слаба за по-малко от 3 седмици.

“Носих костюм за сауна два пъти на ден, бягах по бягащата пътека, напълно изключих захарта и всички въглехидрати и просто ядох най-чистите зеленчуци и протеини. Не гладувах, но диетата беше толкова строга”, каза тя пред Vogue.

Ето как изглеждат хранителните навици на Ким Кардашиян в един обикновен ден, без тя да е под строг  режим:

Типичната й закуска е бъркани яйца с домати, лук и гъби.
Напоследък, секс иконата се фокусира върху растителното хранене, така че друга от любимите й закуски е тост с авокадо.
Когато е във веган режим всички Кардашиян обичат да похапват купа с акай. Ким показа едно от своите смутита в социалните медии, пълно с манго, ягоди, банан, боровинки и семена от чиа.

За обяд, една от наи-известните жени в света хапва пиле, сладки картофи и зеленчуци, казва нейният треньор. Тя поддържа обяда чист и пълен с фибри, за да прекара остатъка от деня си пълна с енергия.

Също така, не веднъж е споделяла,че може да яде една и съща салата почти всеки ден в продължение на година. Това е китайска пилешка салата. Съдържа настъргано пиле, юфка чау мейн, маринован джинджифил и сусамов дресинг.

Вечерята й е доста лека: комбинация от печена риба и зеленчуци, споделя треньора й.

Според въпроси и отговори в Instagram една от любимите кухни на Ким е мексиканската. Така че, когато решава да се поглези избира нещо пикантно в този стил.