Къде ходят на почивка британските кралски особи?

Кралица Елизабет няма как да пропусне пътуване до любимите шотландски планини. Карло и Камила със сигурност ще отидат да я видят и може би дори ще предприемат пътуване до Уелс. Уилям и Кейт се очакват в провинциалната резиденция в Норфолк.

Да, британските кралски особи също ходят на почивка. И си имат основателни причини, тъй като всяка година кралица Елизабет и нейните близки роднини участват в над 2000 официални ангажимента във Великобритания и чужбина. Не е тайна за никой, че кралските особи обичат да прекарват летните месеци предимно в провинциалните си резиденции.

Кралица Елизабет е запалена по Шотландските планини и винаги намира време за дълга почивка в замъка Балморал. Там между юли и октомври, тя се присъединява към близки и роднини. Това място заема специално кътче в сърцето на Елизабет, не само заради спиращата дъха природа, която предлага. Другата причина за това се крие във факта, че в ловната хижа на Биркхол, която се намира в същото имение като замъка, тя прекара голяма част от медения си месец с принц Филип.

За да стигне до резиденцията, кралицата не се страхува да се качи на частен хеликоптер. Когато е там, тя обича да е сред природата. Карло и Камила ще се присъединят към нея и също ще отседнат в резиденцията на Биркхол, която сега е сред имотите на принца. За него мястото е „неподражаем рай, пълен с топлина и характер“. Това е и мястото, на което Карло и Камила прекараха по-голямата част от изолацията в началото на Ковид пандемията.

Другата част от британските кралски особи също обича да прекарва лятната си ваканция сред природата

Уилям и Кейт, заедно с трите си деца  – Джордж, Шарлот и Луис прекарват времето си в в любимата им резиденция Анмър Хол, намираща се в Норфолк. Зашеметяващата триетажна сграда от 18-ти век е дарена на двойката като сватбен подарък от кралицата през 2011 г.

Херцозите на Кеймбридж често пътуват и до островите Сили, особено до Треско. Там се любуват на красивите девствени плажове и несравнимите гледки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кралското семейство разкри три прекрасни нови кадъра на Кейт Мидълтън за 40-ия й рожден ден