Уил Смит за нетрадиционната любов и моногамията

В ново интервю Уил признава, че моногамията не винаги е била част от брака му с Джейда Пинкет-Смит.

В първата си автобиографична книга Уил Смит разкрива много за кариерата си и личния си живот, но и запазва голяма част от детайлите в тайна. В интервю за GQ той допълва малко за една от историите, разказани в книгата му.

От нея разбираме за най-трудния период в отношенията на Уил и Джейда – през 2011 година, когато след продължителен период снимане и отсъствие от вкъщи певецът и актьор е организирал голямо семейно събиране навръх рождения ден на съпругата си. По време на събитието той е прожектирал филм, върху който е работил, за да проследи семейната им история – нещо, което никак не се харесало на Джейда и това предизвикало най-големият им спор до този момент. Нещата излезли извън контрол и единственото, което успяло да ги спре, бил тогава 10-годишният Уилол, който се събудил от виковете на родителите си с плач.

Джейда Пинкет-Смит и бившата жена на Уил признаха за скандалите си

“Бракът ни не вървеше. Не можехме да се преструваме повече. И двамата се чувствахме ужасно и нещо трябваше да се промени”, пише в книгата си Уил, слагайки край на темата, за да уважи желанието на съпругата си да не разкрива личните детайли от живота им.

Пред GQ той обяснява, че Джейда е отраснала в семейство с нетипичен брак, а родителите й са имали връзка, която не се подчинява на общоприетите закони как трябва да изглеждат отношенията между двама души. Затова и връзката на Джейда и Уил също не била от традиционните.

Джейда Пинкет-Смит: Простих най-тежкото предателство на Уил

“Дадохме си един на друг доверие и свобода с мисълта, че всеки от нас трябва да открие собствения си път. Бракът за нас не може да бъде затвор. И не предлагам този тип връзка на никого, но преживяванията със свободата, която си дадохме един на друг, и безусловната взаимна подкрепа между нас, според мен е истинската дефиниция за това какво е любов”, споделя Смит.

В интервюто бегло засяга и темата за изневярата от страна на Джейда – новина, която обиколи медиите по цял свят. Без много пояснения разбираме, че изневярата не е била едностранна.

“През по-голямата част от връзката ни избирахме моногамията, но не смятахме нея за единствения начин да бъдеш във връзка”, споделя още той.

Джейда и Уил многократно са говорили по темата, че избират да водят отворен тип връзка. Очевидно в техния случай този подход работи, защото въпреки всички трудности, двамата се радват на 24 години щастлив брак.

Изневерите са позволени за Уил Смит