Шарън Стоун и най-шокиращите признания от мемоарите й

За онази иконична сцена от “Basic Instinct”, за почти фаталния удар и за травмиращите преживявания от детството й – Шарън Стоун разкрива всичко в мемоарите си.

Вчера книгата на актрисата “The Beauty of Living Twice” официално постъпи на пазара, а шокиращите признания на Шарън вече обиколят интернет пространството с устремен темп. Ето и част от тях:

Снимачният екип е подвел Шарън Стоун по време на снимките за “Basic Instinct”

Според актрисата на екрана сме видели повече от това, което тя е предполагала. Шарън разказва, че от снимачния екип са й казали “Не виждаме нищо, но трябва да си махнеш бельото, защото бялото отразява светлината.” Актрисата споделя, че по-късно е разбрала колко разкриващи са били кадрите всъщност, но се е примирила, че сцената ще се използва в този вид във филма, защото осъзнавала, че заснетото се вписва в характера на героинята й.

Шарън и сестра й са били сексуално малтретирани като деца от дядо им

Актрисата, превърнала се в неоспорим секс символ по време на кариерата си, има много какво да разкаже по темата за #MeToo движението. Шарън споделя, че продуцент я е принуждавал да прави секс с колега пред камера, за да спаси филм, иначе обречен на провал.

Но може би едно от най-страшните признания от всички, споделени в мемоарите й, е това от детството й. Още от невръстна възраст тя и по-малката й сестра, Кели, са били сексуално малтретирани от дядо им. Баба им, която също е била под неговия тормоз, е заключвала двете деца със съпруга си и го е оставяла да прави, каквото поиска с тях.

Изкуството да започнеш на чисто: Деми Ловато в нови искрени признания

Когато Шарън е била на 14, а сестра й на 11, дядо им умира от сърдечен удар и по време на погребението му, двете осъзнали, че най-сетне били свободни от тормоза му. “Бутнах го и осъзнах, получих странно задоволство, знаейки, че вече всичко е свършило.”

Тежък удар за малко не отнема живота й

На 43 години Шарън Стоун е приета по спешност в болница, след оплаквания от първоначално изтръпване по цялото тяло, а след това и силно главоболие. Лекарите й дават 1% възможност за оцеляване и актрисата признава, че е била толкова близко до смъртта, че си спомня как до болничното легло е видяла трима свои познати, които са починали преди това.

За щастие, тя се преборва и с помощта на докторите животът й е спасен. Оттогава насам тя гледа на света по различен начин и се отдава на Будизма.

Хирург променя тялото й без нейното позволение

През 2001 година, след като й откриват тумори в гърдите, Шарън Стоун се подлага на операция, за да поправи визуално част от следите от операцията. Събужда се обаче с по-голям размер бюст, който тя не е искала. “Докторът ми каза, че смятал, че ще изглеждам по-добре така заради размера на ханша ми. Той промени тялото ми без аз да знам и без да дам съгласието си”, споделя Шарън.

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

Popular