Модната икона на 2018 г., която светът не очакваше – Езра Милър

Запомнете добре името на Езра Милър – великолепен актьор и човешко същество, което не живее в типичните за останалите рамка.

На 26 години той вече е звезда от филми като “Трябва да поговорим за Кевин”, “Лигата на справедливостта”, “Предимствата да бъдеш аутсайдер” и “Фантастични животни и къде да ги намерим”.

Харизматичен, способен да играе както комедийни, така и драматични роли, категоричен фаворит на режисьорите. И още нещо – Езра Милър не се подчинява на правила нито в модата, нито в секса, не вярва в моногамията, харесва мъже и жени и тази година освен с екстравагантните му визии на червения килим, ще го запомним и с фотосесията му за Playboy

Пред обектива на Раян Флюгер, Езра застава като типичен Playboy модел. За сесията той се преоблича в бял гащеризон, в сако и мрежест чорапогащник или в рокля от тюл, обувайки черни обувки на ток и слагайки заешки ушички на главата си.

Проектът е озаглавен доста точно “Магията на Езра Милър”, защото в неговата флуидност, в таланта му, в съчетанието от смелост и емоционална уязвимост наистина има нещо вълшебно и неустоимо.

“Никога не съм срещал друг като Езра. Най-просто казано, той е един върховен актьор”, казва Дейвид Йейтс, режисьорът на последните четири филма за Хари Потър и на първите два филма от сагата “Фантастични животни”.

“За него мога да кажа само, че е единствен по рода си – както пред камера, така и извън снимачната площадка”, казва режисьорът Кайл Патрик Алварес.

Идрис Елба е най-сексапилният мъж на годината

Езра Милър е роден в Ню Джърси, а детството му е трудно и травмиращо. Страда от тежък говорен дефект и затова е изпратен от родителите си на терапия, което мразел. “Предпочитам да бъда дефектен, отколкото през цялото време някой да се опитва да ме поправи”, казва Езра.

Езра Милър за секса в “поликула”

Актьорът е имал връзки както с мъже, така и с жени, но сърцето му много пъти е било разбивано. Затова днес признава открито, че е престанал да вярва в моногамията и вече се е отказал да търси своята сродна душа.

Разказва, че функционира сексуално като част от “поликула”, или полигамна молекула – те са група хора, мъже и жени, които правят секс помежду си. 

Езра Милър и новата “Златна ера” в киното

Езра смята, че е част от нова “Златна ера” в киното и че Холивуд допреди нея е една “сексистка, расистка кочина”, в която изнасилванията са нещо нормално.

Казва, че самият той многократно е ставал жертва на сексуално насилие. И че изкуството е единственото му спасение от убийственото усещане да е аутсайдер. “Ако нямах изкуството, отдавна, отдавна щях да съм мъртъв. И най-вероятно щях да го сторя сам”, откровен е Езра в интервюто си за Playboy този ноември.

Следващият филм, в който ще го гледаме, Езра ще играе геният Салвадор Дали. Режисьор на лентата е Мари Харън (“Американски психар”), а работното заглавие е “Земята на Дали”.

Снимки: Раян Флюгер за Playboy

Летисия Каста и Джиджи Хадид в календара на Pirelli за 2019 г.

Ода Жон: Талантът се завръща в България

 

Fashion GalleryHero Slider