Лятото на… Ивелина от Frichic

През пролетта ти представихме тенденциите в обувките през очите на най-известната българска модна блогърка – Ивелина от Frichic. 

Сега помолихме Ивелина за нов тур в летния ѝ гардероб и за това да ни разкаже малко за това как изглежда този така любим на всички сезон през нейните очи.
Ивелина води блога си от 5 години. Занимава се с ПР, но влечението ѝ към модата я провокира да създаде Frichic – собствено онлайн местенце, където да публикува ежедневно аутфитите си, вдъхновенията си и още. 
Блогът ѝ бързо набира популярност, като я забелязват дори от френския VOGUE, както и от много други модни списания. Днес тя е най-популярната модна блогърка на нашите ширини. 

Как изглежда нейното лято? 

Последните няколко години лятото ми започва от рано, още началото на месец май с кратка почивка на черноморието или в Гърция. Курортите са все още празни, морето е чисто, а слънцето е приятно през целия ден. 

Любими плажове са ми Hacienda в Лозенец със страхотния си бар и домашна лимонада и Kavourotripes в Ситония (Гърция) с множеството си малки заливи в скалите. 

Следва екскурзия в Италия при приятели за шопинг и футболен мач в Милано, почивка в Болоня и разходка из Флоренция. 
Края на юли или началото на август е време за една по-дълга почивка на Черно Море, като през последните години ме привличат южните курорти и по-дивите плажове. Тази година открих един страхотен хотел на скалата в Ахтопол, както и невероятно чистия плаж Силистар. Любимо място ми е и един бутиков хотел на изхода на Созопол. 

За летните месеци си купувам очила с цветни стъкла, по-деликатни бижута, коралово червило, слънцезащитно мляко с фактор 15, нов чифт бански, цветна хавлия за плажа, сандали с каишки, шорти и малки чанти за през рамо.

Още на стр. ii