Коя е мащехата на Джиджи и Бела Хадид?

Бъдещата мащеха на Джиджи и Бела Хадид е едва 36 години. Тя се казва Шива – и е не по-малко красива от своите бъдещи доведени дъщери.

Като бивш модел, Шива Сафаи се отличава с ослепителна външност, неповторим стил и интригуващо потекло. Иранка по произход, тя прекарва детството си в Скандинавия, а от 19-годишна живеe в САЩ.

Красотата на един супермодел: Бела Хадид

Бъдещата съпруга на милиардера Мохамед Хадид признава, че води доста динамичен и интересен живот. Освен че времето й е посветено на хобита като декорация и интериорен дизайн, кулинария, както и на благотворителна дейност за иранската фондация – MAHAK Charity, тя се е заела и със задачата да организира сватбата си. Тя споделя всичките си преживявания в профила си в Instagram, който може да се похвали с над 650 хил. последователи.

VOGUE задава 73 въпроса на Джиджи Хадид

Разбира се, една от най-коментираните теми от медиите е голямата възрастова разлика между нея й годеника й (б.а. 33 години). Шива обаче е категорична, че това не я притеснява ни най-малко. “Бързо научих, че хората обичат да съдят. Виждат възрастовата разлика помежду ни и си мислят, че знаят всичко. Отне ми време да свикна с отношението и коментарите, сега обаче просто не си ги слагам на сърце. Ние много се обичаме и уважаваме. Споделяме една и съща страст към живота. Мисля, че това е определящото,” категорична е Шива.

Десет тайни за красива коса от коафьора на Джиджи Хадид

Макар да се е изявявала като модел, тя не се възприема като такава. Дали обаче дава съвети на своите бъдещи доведени дъщери? “Те са абсолютни професионалистки! Работят с най-добрите в тази сфера, а и имат примера на майка си Йоланда, която е винаги до тях и помага,” казва още Шива.

Kакво още споделя момичето, за което тепърва ще се говори, четете само в сп. GRAZIA!