Ели Голдинг: “Използвах алкохола, за да изглеждам по-интересна на хората”

Ели Голдинг заявява, че никога не е развила зависимост към алкохола, но със сигурност е имала проблем с него в ранните години на кариерата си.

Животът на известните личности никак не е така бляскав, както изглежда отстрани. Ели Голдинг потвърждава това в последното си интервю, като разказва личната си история с проблемите, които звездите срещат днес.

В него тя признава, че в началото на кариерата си, не е знаела как да се справя със сюрреалистичния начин на живот, който водила. Напрежението, което всички поставяли върху нея, постоянно се преструвала на някого, който не е.

Ели Голдинг се омъжи с приказна церемония в дворец

И за да се справя по-добре с това, често се обръщала към алкохола. “Смятах, че няма как да съм достатъчно добра, достатъчно умна, забавна или дори луда, за да съм около хората, които ме заобикалят, без помощта на алкохола”, заявява Голдинг.

Певицата разкри, че най-много се притеснявала от участията и интервютата на живо и дори когато е била поканена за сутрешно предаване, тя изпивала значително количество алкохол, за да се справи.

“Казвах си – трябва да пия нещо тази сутрин, защото после имам интервю и трябва да отговарям на въпроси, на които не знам отговора, защото не познавам повече себе си”, допълни изпълнителката на песента “Hate Me”.

Според нея тя не е стигнала до зависимост, защото е можела да прекара месеци, без да пие. Но проблемът й главно се коренял в това, че постоянно се чувствала ядосана и нещастна.

Добрата новина е, че всичко това е зад гърба й – откакто се е срещнала с партньора си Каспар Джоплинг, проблемите й са изчезнали напълно и тя отново е открила щастието.

Звездите, които следват веган диетата, и тяхното мнение за нея

Hero Slider