Пиршеството на Джей Ло

Преди точно 10 дни Дженифър Лопес и съпругът й Алекс Родригез, решиха да пречистят телата си от натрупаните токсини (особено покрай празниците) като спрат въглехидратите и захарта.

Нов ден, нови фитнес подвизи от Дженифър Лопес

Освен себе си, звездната двойка предизвика и своите последователи и колеги, като така тяхното #10dayschallenge се превърна в истински хит в социалните мрежи. През тези 10 дни, Джей Ло публикува няколко снимки на които е в перфектна форма, като не скри, че предизвикателството изисква доста воля.

И ето, че дните изминаха и дойде време Джей Ло и Алекс Родригез да се върнат към обичайния си (и все пак здравословен) хранителен режим. За да отбележат всички усилия и силната си воля, двамата си устроиха пиршество с маса, отрупана с всякаква храна – пици, пържени картофки, крилца и шоколадови десерти. По наши изчисления, цялото им пиршество е над 3000-4000 калории, което е в пъти над препоръчителния дневен прием.

Е, след 10-те дни прекарани в лишения, вярваме, че двамата заслужават тази “награда”, преди отново да спазват здравословните си навици. Освен това, един такъв гуляй, няма как да изтрие всичките им усилия до момента, особено ако пиршеството е еднократно.

Според редица изследвания, пречистването от въглехидрати и захар, се отразява изключително положително на организма, като освен загуба на килограми, организмът се освобождава и от натрупаните токсини, сънят се подобрява, енергията се повишава, а при жените ефект се забелязва и върху кожата на лицето.

Fashion Gallery