Деми Мур: “Нямам никакво намерение да бъда жертва”

“Ако вътре в себе си носиш кладенец, изпълнен със срам и неизлекувани травми, никакво количество слава, успех и пари не могат да поправят това”.

Думите са от мемоарите на 56-годишната Деми Мур, които предстои да излязат на пазара.

В тях Деми разказва откровено историята на живота си, от тежкото детство, проблемите в брака на родителите й и опита на майка й да се самоубие, за това, че на 15 години е била изнасилена, до кариерата в Холивуд, пропадането в бездната на алкохолизма и наркотиците и накрая до излизането на Деми от всичко това. По-силна дори и от преди.

В книгата Деми Мур за пръв път прави едно много лично и много емоционално разкритие. Тя споделя, че на 42 години е била бременна от Аштън Къчър, но за съжаление е изгубила бебето.

Деми Мур: Страхувах се, че не съм достатъчно добра

“Нямам никакво намерение повече да бъда жертва”, казва Деми Мур пред Harper’s Bazaar по повод излизането на книгата си. В последните години тя е откровена за дългогодишната си борба със зависимостите. Мур посяга към алкохола рано, спира да пие в 20-те си години, но в 40-те си години с пълна сила се връща към опасния навик. Днес тя е успяла за пореден път да го загърби.

“Като естественото раждане е – когато раждах, отказвах да ми слагат упойка, защото не исках да пропусна нищо от това преживяване точно такова, каквото е. Така е и с пиенето. Не искам да пропускам живота си, а в живота има и болка. Която вече не притъпявам с алкохол, а я приемам”.

Живот, пречупен под тежестта на изневерите: Деми Мур

Мемоарите на Деми Мур “Inside Out” са написани съвместно с Ариел Леви, автор в The New Yorker.

Седем известни жени говорят за изневярата

Hero SliderPopular