Даниел Петканов: Загърбихме раздялата и изневерите, с Алекс вече не говорим за това

Даниел Петканов даде едно от редките си интервюта, в които адресира най-тежкия период от отношенията си с Алекс.

Дани е безкрайно откровен и казва, че изневерите и временната раздяла са оставили отпечатък върху връзката му с Алекс Богданска.

Да преодолеят станалото е трудно, но и двамата са взели решението да гледат само напред. Дани дори смята, че в известен смисъл разривът преди няколко години е направил връзката им по-силна. “Тази негативна случка ми дава урок, че ние, ако тогава не се бяхме оценили, сега вече знаем какво ще загубим. И отсега нататък, ако някой от нас поиска нещо настрани, вече знаем какво сме преживели” – споделя Дани Петканов пред Уикенд.

Александра Богданска: “Ударът е двойно по-болезнен, когато близките ти обърнат гръб”

“Милен Цветков, когото много уважавам, ми каза, че всеки човек има правото да търси своето собствено щастие, навсякъде и по всяко време. Винаги може някой някъде там да те прави по-щастлив и ти имаш право да пробваш. Преживях този момент тежко, но го разбрах. Тя е имала правото да търси щастието си, както и аз, разбира се. Просто може би не сме ценели какво имаме до себе си. Когато загубиш нещо и след като го оцениш, често няма връщане назад, но за нас имаше връщане и това беше „ВИП Брадър”. Имаше спекулации, че преди това сме се наговаряли, че са ни платили, за да играем в шоуто. Не беше вярно.”

“Това е все едно тежка обица на ухото, която се усеща. Ние сме махнали тази тежка обица – раздяла, изневери, но дупката остава. Знаем, че там е имало нещо, но не гледаме в огледалото и не се съсредоточаваме върху тази дупчица.”

“Аз успях да забравя успешно за цялата случка. Това, което се случи, е един от най-ценните ми уроци. Тази негативна случка ми дава урок, че ние, ако тогава не се бяхме оценили, сега вече знаем какво ще загубим. И отсега нататък, ако някой от нас поиска нещо настрани, вече знаем какво сме преживели. Аз лично нямам никакви намерения да изневерявам.

Деси Цонева бременна с момиченце, бащата е 19 години по-възрастен

Новата песен на Папи Ханс ще бъде дует

Интернет срещу Благой и бременната Златка

Hero SliderPopular