Интернет срещу Благой и бременната Златка

Ескпериментите на Благой Георгиев и Златка Райкова с външния вид продължават да нямат особен успех, но този път гафът е съвсем очевиден.

Потребителите масово не харесаха “русата” Златка като брюнетка. Но най-много критика и доста подигравки си спечели визията на Благой.

Футболистът, за когото се говори, че чака бебе от Златка, е скъсил косата си и е пуснал дълга брада. Уви, в инстаграм не се намери дори един последовател, който да одобри новия му външен вид. Вместо това, Благо бе сравнен с “монах”, “бежанец” и “терорист”. И няма защо да се сърди за коментарите – брадата със сигурност не му отива.

Странният случай с Благой и Златка в Дубай

Междувременно навсякъде се шуми, че Златка Райкова е бременна от футболиста. Никой от двамата не е коментирал това, но прави впечатление, че напоследък на снимките плеймейтката крие областта на талията си.

Това, че смени цвета на косата си, също би могло да издава, че Златка е бременна. Много бъдещи майки избягват да боядисват косата си заради агресивните химикали в боите. Може би точно за това Златка точно сега се е върнала към естествения си кестеняв цвят.

Какво е оправданието на Благой обаче, не знаем…

Меган Маркъл, Златка и Джизъса – любимци на българите

Да, Алекс Раева наистина е бременна

Мариана Попова се върна в София