Честит рожден ден, Дженифър Анистън!

“Наистина полагам усилие да не се затварям в себе си. В миналото бързо издигах защитни стени. Мислиш си, че това те защитава, но всъщност те изолира. И така пропускаш много неща.”

“Днес тренираме мъжете си да не правят нищо. А после се оплакваме от резултатите.”

“В мъжа търся първо приятеля, някой, с когото да се чувствам комфортно, да се чувствам на една вълна.”

Колко струва красотата на Дженифър Анистън?

“Не разчитай на мъжете, но и не ги отрязвай напълно.”

“Жените трябва да спрат да търсят лошите момчета. Да спрат да тичат към далечното и непостижимото, когато добрите момчета са тук, до тях.”

“Никога не съм харесвала това вечно търсене на Мъжа. Никога не съм харесвала „Секса и града“ и цялото това разбиране, че жената се чувства силна, само когато открие Мъжа. Това просто не е за мен. Не е моят път. Не вярвам в това.”

“Истинската любов изважда на показ всичко – ти просто позволяваш срещу теб през цялото време да бъде изправено огледало.”

“Да намериш някой, който да бъде твоят най-добър приятел, някой, с когото да можеш да бъдеш себе си, някой, с когото да се забавляваш – ето това е любовта.”

“Връзката не трябва да ти помага да оцелееш. Тя трябва да е черешката на тортата в твоя живот.”

На гости на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

“Връзките включват двама души. И всеки от тях е еднакво важен. Както за събиранията, така и за разделите. Така че, дори другият да е 98% виновен за разпада на връзката, ти трябва да се съсредоточиш върху 2-та процента, които са по твоя вина. Само така можеш да почистиш „своята страна на улицата“. Само така можеш да продължиш напред.”

“Жените, които ме впечатляват, са тези, които имат и кариера, и деца. Така че, аз не си поставям ограничения. Винаги съм искала деца и никога не бих предпочела кариерата пред тях.”