Адриана Лима: Необуздана красота и сексапил

В Instagram Адриана Лима описва себе си като “майката на Валентина и Сиена”, но тя е много повече от това.

Една от най-красивите жени в света празнува 40-ия си рожден ден днес – време, за което тя постига повече, отколкото повечето хора можем дори да си мечтаем.

Най-известна е с работата си във Victoria’s Secret. Адриана започва да дефилира за марката за луксозно бельо още когато е едва на 17 години. Дори толкова млада тя е олицетворение на бразилската красота и сексапил и бързо става една от най-разпознаваемите модели в бранда.

Наред с Алесандра Амброзио, която също започва работата си с бранда по това време, двете са на почти всяко дефиле и всяка модна кампания на Victoria’s Secret.

Адриана Лима има една тайна за красива и здрава коса

Лима получава крилете си само година след дебюта си и общо 18 години е сред ангелите на марката.

Адриана Лима разкри своята тайна за перфектно тяло

Въпреки че се пенсионира от модното дефиле на Victoria’s Secret преди три години, тя все още попада в топ 20 на най-високоплатените модели в света и имуществото й е оценено на стойност 75 милиона долара днес.

11 ангели на Victoria’s Secret и техните beauty правила

Между всички модни фотосесии и ревюта тя се опитва и в киното с няколко малки роли. Виждали сме я в сериалите “How I Met Your Mother” и “Ugly Betty”, както и във филма със Сара Мишел Гелар и Робин Уилямс “The Crazy Ones”.

Ясно е, че успехите й са много, а красотата й завинаги ще бъде наше вдъхновение. Оставяме снимките й през годините да разкажат останалото за нея – разгледайте ги в галерията.

Тайра, Жизел, Кандис… Най-известните ангели на Victoria’s Secret!

Снимки: Profimedia

Fashion GalleryHero Slider