15+1 въпроса към… бюти блогъра Андреа Чакърова

Черпя вдъхновение най-вече от Pinterest, защото там е пълно с различни и нестандартни идеи на всякаква тематика – мода, красота, кулинарство, интериорен дизайн… Не спирам да се изумявам колко много талантливи и креативни хора има по света – невероятно е!

В козметичния ми несесер задължително присъстват… Фон дьо тенът на Chanel Vitalumiere Aqua, уникалната спирала на Bourjois Volume 1 Seconde, която с едно движение прави миглите два пъти по-големи и ефирни и разбира се – тъмно, дръзко червило. О, и да не забравяме за лака за нокти – за предпочитане е той да е винено-червен и мисля че We’ll Always Have Paris на OPI е перфектният избор.

Червилото на есента е… В тъмни, дълбоки нюанси на червено вино или сливи. Двата ми безспорни фаворита са Rimmel Kate Moss 107 и MAC Rebel – красиви, изтънчени и с усещане за елегантност!

Ароматът, на който залагам през хладните месеци е… Miss Dior Cherie на Dior. Всяка година се връщам към невероятния му романтичния букет от мандарина, жасмин и пачули, защото ме кара да се чувствам женствена, а и връща много хубави спомени.

Любимото ми занимание през есента е… правенето на вкусни и ароматни пайове. Не съм особен кулинар, но има нещо толкова магическо в прясно изпечения ябълков или тиквен пай, когато из цялата кухня се носи ухание на канела и всякакви подправки. Ммм!

Мястото, на което често можете да ме засечете в последно време е… някъде по улица ‘Цар Иван Асен II’. Това страхотно кътче в София е едно от любимите ми места за усамотение. Влюбена съм в духа и спокойствието на квартала, а архитектурата сякаш те пренася в едно прекрасно безвремие. 

Есента за мен звучи с парчето… No Angels на Bastille и Ella Eyre. Уникална песен, която ме кара да се чувствам жива.

Йоанна Илиева

15 въпроса към… модния блогър Деси Велева
Една икона на 80: София Лорен
Тя е на 53 и продължава да работи като модел
Miss Bloom Best of: Звездният стил от тази седмица