15+1 въпроса към… бюти блогъра Андреа Чакърова

Днес отправяме 15+1 въпроса към Андреа Чакърова, която познавате като бюти блогър в MissBloom.bg, а и от собственото ѝ онлайн местенце rosychicc.com!

Как изглежда есента през нейните очи, какви тенденции следва и какво има в нейния козметичен несесер през този сезон?
Есента за мен е… Любимият сезон! Може да звучи странно, но за мен тя символизира новото начало и ме мотивира да работя по-усърдно и да следвам мечтите си.

Обичам я, защото… е различна. От уютните прохладни вечерни разходки, до свещите с аромат на канела – обожавам всичко в есента и уникалното усещане, което носи в себе си.

В моя есенен шопинг лист тази есен има… дръзко червило в тъмни сливови нюанси, класически черен блейзър и топъл кариран шал – перфектна комбинация за всеки есенен ден.

Стилът ми за този сезон е… класически, женствен и непременно комфортен. Присъствието на oversized шалове и много пластове е задължително.

Най-интересното в тенденциите този сезон според мен е… завръщането към духа на 60-те! Винтидж принтовете, пастелните цветове и геометричните фигури са ми слабост.

Любимата ми дреха без която този сезон не мога е… Елечето от изкуствен косъм! За мен то е страхотно допълнение към всеки есенен outfit, а и ме топли през по-хладните дни.

Обувките на есента са…
Боти в телесен цвят! С висок ток, нисък ток, без ток – обичам ги всички. Те издължават краката визуално и се комбинират прекрасно и лесно с всичко.

Никога няма да ме видите облечена с…
Пончо. Благородно завиждам на жените, които могат да го носят и да изглеждат високи и стройни. За момичета като мен високи 160см. обаче пончото определено си остава no-no.

Ако трябва да си купя само едно нещо за есента, то ще бъде… многоцветна рокля в есенни нюанси, която да мога да комбинирам както с вълнена oversized жилетка през свободното си време, така и с елегантен блейзър за по-официални поводи.


Още на стр. ii