Barbie World или домът на Кайли Дженър

Повечето 21-годишни, все още търсят себе си, учат или изплащат дългове. Не и Кайли Дженър. Тя е на косъм от това да се превърне в най-младата милиардерка на света, като в момента състоянието й възлиза на 900 милиона долара.

Кайли успешно управлява своята козметична компания, а в социалните мрежи има над 125 милиона последователи. Освен това, риалити звездата от “Keeping Up With The Kardashians” вече има момиченце на 1 годинка и дори работи върху появата на второ с половинката й Травис Скот.

Кендал и Кайли не можели да се понасят

С други думи, Кайли има всичко и не се притеснява да парадира с него. Тя отвори вратите на дома си за Architectural Digest и честно казано, той е досущ като къщата на куклата Барби. На някои от стените дори има разлепени плакати на куклата и доминиращият цвят е розовото.

Домът на Кайли се намира в Лос Анджелис, в близост до къщите на нейните сестри, както и тази на майка й Крис Дженър. Архитектът, пресъздал бонбонено-розовия свят на Барби е прочутия Мартин Лорънс Булард и както самият той споделя: “Когато започнахме да работим по този проект, Кайли дори нямаше 21 години и не можеше да пие алкохол“.

“Казах на Мартин (Булард), че искам свеж и забавен вайб, който да отговаря на това, което чувствам. Цветът е изключително важен. Обичам розовото и исках да го виждам навсякъде!”, споделя самата Кайли.

Освен това, Кайли възложила на Булард да й създаде дом, чийто дизайн да бъде равни части блясък и разкош. Именно заради това, в имението на звездата ще видите както огромно чисто бяло пиано в дневната в стил стария Холивуд, така и таван, обсипан със златни листа, кадифени леопардови столове до бара и плюшени покривала на леглата.

21-годишната милионерка допълва още, че функционалността е от огромно значение за дома й. Дрешникът и стаята й за грим са особено важни за нея, тъй като там тя прекарва повечето си време. Кайли не крие, че дори е взела отношение по големината на всяко шкафче и чекмедже, за да е сигурна, че крайният резултат ще е перфектен.

“Всичко изглежда много лъскаво, но и приветливо. Кайли обича да кани хора в дома си и затова там няма да намерите нищо толкова ценно, че да не може да седите, скачате или дори танцувате върху него”, споделя Булард.

Детайлите в дома й обаче не се изчерпват до тук – цветът на столовете в трапезарията е същият като най-любимите й цветове червила от Kylie Cosmetics. Всички тези малки и специални за Кайли щрихи са останали на заден план, когато тя разбира, че ще става майка. В този момент, проектът се променя и дизайнерът е натоварен с мисията да създаде детска стая, както и такава за игри. Въпреки това, Кайли споделя, че от както Сторми се е появила, домът й е превзет изцяло от играчки, което пък го прави още по-кукленски.

Fashion Gallery