Кайли и Травис правят опити за второ дете?

Кайли Дженър, която е само на 21 години, роди своята първа дъщеричка Сторми през февруари миналата година.

Оказва се, че младата майка иска отново да изживее приключението на бременността, твърди източник пред People. Кайли и Травис сериозно обмислят идеята за второ дете и според техни близки дори правят опити: “Те искат да разширят семейството си възможно най-скоро“.

Напоследък двамата прекарват все повече време заедно и рапърът е пренаредил графика си по такъв начин, че да отделя възможно най-много внимание на Кайли и Сторми. Техни близки споделят още, че двамата си мечтаят да имат много деца, подобно на Ким и на Кортни Кардашиян.

Ким Кардашиян: Аз съм виновна, че всички знаят за четвъртото ни дете

Откакто Ким обяви новината, че с Кание (вече YE) очакват още едно дете от сурогатна майка, се носят слухове, че и останалите сестри са се замислили за тази стъпка. Дали Кайли не взима пример от по-голямата си сестра, за пореден път?

Имайки предвид предната й бременност, много е вероятно Кайли и този път да остане потайна до последно и да запази всички емоции и преживявания за себе си. До тогава може да разгледате снимки в галерията от последната й почивка със Сторми и Травис, послучай предстоящия рожден ден на дъщеря им.

 

Fashion Gallery