Топ 3 дестинации за лятна почивка

Лятото определено е най-любимият ни сезон! Време е за събиране на плажен тен под лъчите на яркото слънце, с коктейл в ръка, докато морските вълни ни носят доза разхлада. Всеки един от нас търси нужното вдъхновение за своята бъдеща почивка! Все пак е лято. Нека се гмурнем заедно в дълбоки води в търсене на трите най-популярни дестинации за лятна почивка!

Италия и нейните невероятни плажове

Италия има не един или два популярни района за лятна почивка. Сардиния и Пулия са истински крайбрежни перли. А какво да кажем за Сицилия? Тя също е идеалната дестинация за лятно пътуване, особено ако искате да се отдадете на плажен релакс. Италия определено е държавата, която може да ни даде красиви, чисти и девствени плажове.

Искате да изживеете незабравими мигове с любими хора? Италианските брегове Ви очакват с гладка вода, златист пясък и страхотни плажни барове. На плаж с коктейл в ръка, а защо не и с едно разхлаждащо джелато? Какво повече е нужно за едно страхотно лято?

Албания – Топ дестинацията за лятна почивка на Балканите

Албания все по-често е на върха в списъка за лятна почивка на туристите, но все още има хора, които гледат на балканската държава с известни въпросителни. Тази малка държава ни предлага непокътната природа с красиви залези, езера и плажове. Албания ни впечатлява още и с богата култура и оживени градове.

Красивите брегове и девствени плажове на Йонийско и Адриатическо море предлагат перфектни условия за спокойна лятна почивка на плажа. Бреговете в югозападната част на страната са известни още като Албанската ривиера на Балканите. Един от най-красивите морски курорти тук е Ксамил, който влиза в сърцата ни с кристално чистата си вода.

Гърция – Топ дестинацията на Средиземно море

Островите Кос, Крит и Родос са точно там – във вечната лятна тенденция! И са особено популярни дори сред семейства с деца. Безкрайните плажове, наситеното синьо море, впечатляващите изкуства, културни ценности и гръцкото гостоприемство ще Ви убедят, че тази изумителна страна е правилното място за Вашата лятна почивка!

Избрахте ли вече любимата дестинация? Защото лятото е сезонът, в който да грабнем момента!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Подходящият гръцки остров за Вас