Как за един месец свалих 6 см от обиколката на талията

Зоната на корема е едно от местата, където мазнините се топят най-трудно. Оформянето на мускули пък е съвсем сложен процес.

Този проблем е особено очевиден при дамите, които вече са над 30. И дори стриктни хранителни режими и сериозни тренировки във фитнес залата не дават нужния резултат.

Благомира Василева е едно от момичетата от екипа на MissBloom. Тя винаги ни е впечатлявала със здравословния си начин на живот и перфектната визия, която демонстрира в ежедневието си. Ето защо, когато ни сподели, че е стопила 6 см от тънката си талия, ние останахме впечатлени, а тя сподели как е постигнала този удивителен резултат:

“Живея здравословно (доколкото това може да се случи в рамките на град София), храня се изключително полезно и нискокалорично, обикновено тренирам по 3-4 или дори 5 пъти седмично, не пуша и не пия никакъв алкохол, освен вино. Въпреки добре оформените мускули в резултат на дългогодишните ми редовни тренировки, в края на това лято започнах да трупам сантиметри в областта на талията. Увеличих тренировките, намалих малко храната, но въпреки всичко коремчето не изчезваше.

Кое е по-важно за отслабване: диета или тренировки?

В медиите, в които работя доста се обсъждат апаратните процедури за отслабване Venus Legacy. Чувала съм всякакви добри думи за тях, затова един ден реших да опитам.

Venus Legacy е апарат, с който се третират множество проблемни участъци в човешкото тяло, свързани с наднормено тегло, целулит, отпусната кожа след раждане или рязко отслабване. В моят случай, за 5 седмици талията ми се смали с 6 см, равняващи се на 8% от цялата обиколка. Това е и причината да разкажа малко повече за процедурата и как практически протича.

Лягам на кушетка, удобно ми е, комфортно и уютно. Терапевтката нанася контактен гел върху коремчето ми, след което започва процедурата. С плавни движения започва обработката на проблемния участък. Venus Legacy стопява целулита и намалява обиколките чрез комбинация 3 в 1 –  вакуум, радиочестота и мултиполярното магнитно поле.

Защо не успяваме да се сдобием с плоско коремче?

Не боли, не се усеща никакъв дискомфорт, напротив – само леко затопляне до 42-43 градуса в областа, която се третира. След края на процедурата кожата е зачервена в резултат на затоплянето и притока на кръв, както се вижда на последната снимка.

Не се притеснявайте ако по време на процедурата, третираната област се изпоти. Това е защото изхвърляте задържаните в клетките вода и токсини.

Времетраенето на една терапия за корем е 25 минути, след което с масажни движения терапевтката нанася и втрива антицелулитен серум. Препоръчителният брой процедури, които трябва да се направят, за да има задоволителен резултат са от 6 до 10. Прави се по една процедура през 7-8 до 10 дни.

Солена вана за по-плосък корем

В моят случай талията ми намаля с цели 6 см в периода между четвърта и шеста процедура.

Къде можете да я изпробвате? Препоръчвам ви салон Авантюрин, ново място в София, много приятно, уютно обзавеждане и изключително мил персонал.”

Последвайте Благомира във Facebook и Instagram!