Inspo за педикюр от Валентина Ферани

Времето, в което всички ние искаме да обуем сандали и да покажем педикюра си, наближава все повече. Валентина Ферани, например, прекара чудесна ваканция в Портофино и публикува свои снимки в Instagram. Между чиния с паста и фокача, в компанията на сестра си Киара Ферани, тя ни показа и друг изключително красив кадър.

Това, което ни впечатли в него, освен елегантността на визията й, бе педикюрът на звездата.

Подобно на много други знаменитости, тя също заложи на тенденцията, която не е тайна за никой, че доминира през тази пролет и която ще видим отново и през лятото.

Валентина Ферани избра бял педикюр специално за своята ваканция

Пътуването на инфлуенсърката до Портофино се състоя след представянето на колекцията пролет/лято 2023 на нейния бранд за бижута Valentina Ferragni Studio.

Все пак добре знаем, че и тя, и нейната сестра са изключително заети в предприемаческия сектор към момента.

Киара Ферани всъщност наскоро пусна новата си колекция гримове в Италия, като дори се срещна с фенове за автографи, селфита и поздрави.

Как да се сдобием с прекрасен педикюр като на Валентина Ферани в домашни условия?

Преди да стартираме с нанасянето на бял лак за нокти, точно като този на италианската звезда, е добре да се запознаем и с недостатъците му.

Този тип лак, още повече при педикюра, се разнася изключително трудно, засилвайки дефектите, които имаме по ноктите.

Въпреки това е изключително фин и стилен, подходящ за всеки тоалет.

За да се сдобием с него, трябва да започнем с нанасянето на първия слой, който в случая е основа. След него може да нанасем и първия слой бял лак. Изчакваме да изсъхне добре и преминаваме към нанасянето му втори път.

Важно е да знаем и че на този цвят му отнема много време, за да изсъхне, поради високата си покривност и плътна текстура.

Въпреки това, може да се справим с този проблем, като използваме спрей за бързо съхнене на лака.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?