Какво да очакваме от сезон 2 на „The Ferragnez“?

Пускането на трейлъра на „The Ferragnez“, сезон 2, отприщи известен шум около новите епизоди на риалити шоуто с участието на Киара Ферани и нейния съпруг Федец, естествено заедно с останалата част от семейството им, започвайки с децата на двойката: Леоне и Витория.

След като датата на излизане на втория сезон на хитовия италиански сериал бе обявена през последните дни, бе пуснат и трейлърът, който предвижда лансирането на новите епизоди на риалити шоуто в стрийминг в Prime Video.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Prime Video Italia (@primevideoit)

Е, по всичко изглежда, че тази година ще станем свидетели на много повече драма, отколкото през сезон 1.

Киара Ферани и Федец ни показват живота си на суперзвезди в „The Ferragnez“

С много събития, модни ревюта, папараци, много лукс, но и много чар…

Този път обаче 35-годишната предприемачка и 32-годишният рапър ще трябва да се изправят пред най-трудната и натоварваща част от живота им, както в професионален, така и в личен план.

„В този нов сезон ще се потопим в напълно различни преживявания, от това, което сме свикнали“, казва Киара, докато няколко снимки на щастливото семейство преминават през лентата на трейлъра.

Игривите тонове от първи сезон всъщност ще отстъпят място на историята за болестта на Федец, който през март 2022 г. открива, че има рак на панкреаса, точно когато се записват и епизодите от втория сезон на риалити шоуто.

„Трябваше да се изправя пред хипотезата за смърт“, споделя още рапърът, докато на заден план се превъртат изображения от неговата хоспитализация и моментите на страх, изпитани от двамата.

Трудностите обаче обединяват още повече двойката, която по всичко изглежда, че във втори сезон на „The Ferragnez“ ще премине през множество възходи и падения, от които излизат още по-обединени и сплотени от всякога.

Най-накрая ще научим и истината за толкова широко обсъжданата криза между звездите, чиято връзка имаше момент на сериозен спад по време на фестивала Санремо.

„Не сме в криза. Никога не сме били по-обединени от сега“, уверяват Киара Ферани и Федец, готови да ни позволят отново да влезем в живота и дома им, благодарение на втори сезон на „The Ferragnez“.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Федец и Киара Ферани отново заедно в Instagram