Хелоуин ноктите на 2022 г.

Време е за Хелоуин! И най-забавното е, че се възползваме от нощта на 31 октомври, за да инвестираме целия месец октомври в призрачно и мрачно настроение. Звездите също вече са готови със своите страховити визии. Меган Фокс например ни показва как да бъдем в крак с призрачните тенденции чрез новия си маникюр.

Сега е точният момент за различни и екстравагантни нокти, каквито може би в други периоди от годината не си и помисляме да си направим. Хелоуин е и всичко е позволено.  Всъщност можем да се потопим в духа на празника и да декорираме ноктите си с паяци, призраци, скелети, кръв, прилепи, вещици, зомбита, тъмни или флуоресцентни нюанси.

Най-креативните могат да изпитат себе си. А тези от нас, които разчитат на ноктопластиката, могат да изрисуват цели сцени или герои от култови филми на ужасите.

Хелоуин ни предлага маникюр за всеки вкус

Разбира се, през празничната вечер на 31 октомври нека не забравяме да съчетаем костюма си с най-подходящия призрачен маникюр. Открихме няколко визии за копиране, които дори сестрите Сандерсън от Hocus Pocus биха одобрили веднага.

Време е да изберем класическо черно с нотки на кърваво червено. Сигурни сме, че Уензди Адамс ще хареса тази идея. При всички случаи девизът е маникюрът да е учудващ и наистина плашещ. Метални емайли, цветове, които светят в тъмното, декорации с изпъкващи черепи, паяци и прилепи, нокти с кървав ефект и страховити стикери са само част от задължителните тенденции за нощта на 31 октомври.

Предимството на ноктите за Хелоуин е, че не е необходимо да са прецизни. Просто трябва да бъдат в съответствие с партито, на което сме поканени.

От тикви до призраци, от паяжини до черепи, разгледайте галерията ни, за да се вдъхновите в най-страшния месец от годината.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манията по маникюра на Дуа Липа