Педикюрът на Дилета Леота е must have

Тъмният педикюр изглежда е станал задължителен за знаменитостите. Между бордо, черно и шоколадово кафяво, цветовете изглеждат все по-дълбоки, без непременно да съвпадат с избора на маникюр за ръцете. Последна, но не на последно място е Дилета Леота, която ни показва новия тъмен цвят на педикюра си в Instagram.

Отново в центъра на клюките, спортната водеща изглежда е намерила любовта и вече не се страхува да я демонстрира. Всъщност Дилета Леота бе заснета с бившия вратар на Ливърпул Лорис Кариус. Двамата се познават от дълго, но сега изглеждат неразделни, а 31-годишната инфлуенсърка изглежда пътува непрестанно, за да поддържа любовта си силна.

Тъмният педикюр на Дилета е задължителен акцент за есента

С нейната руса коса и естествена красота, е лесно да обрисуваме образа на Леота, но есенната й комбинация и от маникюр и педикюр, съчетаваща розов nude и черно, е must have.

Години наред комбинирането на маникюр и педикюр изглеждаше почти като задължение, но днес неизменната комбинация е все по-малко търсена. Изборът на цветове в момента вече се основава по-скоро на противоположности както по отношение на покритието, така и по отношение на цвета.

И ако напоследък наблюдаваме завръщане на естествения педикюр,  Дилета Леота реши да промени правилата на играта и да преобърне представите за модните трендове.

И така, тъмният педикюр определено се комбинира чудесно със сандали, но и с първата есенна настинка. Възможно ли е това да е новата тенденция, към която да се придържаме?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кратка тренировка с Дилета Леота