Brushstroke: Маникюрът, наподобяващ миниатюрно произведение на изкуството

Нека не забравяме, че абстрактните декорации при ноктите се превърнаха в една от най-големите тенденции. Е, сега е време за още един тренд, който експертите толкова харесват и има потенциала да бъде нашата нова слабост.

Това е нова арт декорация, наречена „brushstroke“, напомняща ни на щрихи върху платно, в конкретния случай върху нокти. Трендът превзе Instagram като буря. А освен това пасва идеално на всяка дължина и форма на нокътната плочка.

Видите ли нюансите и ефекта, създадени от тази техника, със сигурност ще поискате такива нокти от маникюриста си още при следващото посещение.

Нека разгледаме няколко впечатляващи „brushstroke“ маникюра

Всички ние обожаваме розовото. А розовата фина основа с докосване от по-тъмен нюанс с блясък е просто уау!

Златните, жълти и оранжеви акценти в основата на ноктите ни придават вид на супер оптимистичен маникюр, който ще озари дори по-студените дни на ноември.

Земните тонове са истинска ода за есента.

Една от най-впечатляващите визии набляга на сивия цвят, прегръщащ бялото и черното. А златният детайл придава перфектния glam ефект.

Фините вертикални щрихи в най-красивите пастелни нюанси правят ноктите ни да изглеждат като миниатюрно произведение на изкуството. Съгласни ли сте с нас?

Всички зелени тонове са must haves на този сезон. Те създават невероятен контраст с белите и nude нюанси.

Синьото си остава любимо дори и с идването на изцяло нови тенценции. Това е един от цветовете, който се съчетава най-добре с техниката „brushstroke“.

А ето и нещо любопитно… Нина Парк е една от най-талантливите маникюристки, обичащи да пресъздават този тренд върху ноктите в най-артистичната му форма. Тя дори разкрива, че не използва никаква специални инструменти, а само четка за лак и въображението си. Определено сме впечатлени от таланта й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манията по маникюра на Дуа Липа