Блестяща кожа по празниците

Винаги е време за добра маска за лице. Няма по-добър и по-лош момент за нанасянето й, както и няма причина за извинения, които да възпрепятстват прилагането й поне веднъж или два пъти седмично.

Независимо дали по време на кратка релаксираща почивка или по време на извършването на домакинските задължения – точно като Дрю Баримор, която се възползва от момените за подреждане у дома, за да нанесе една от маските си за лице, незаменими съюзници в рутината за красота.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Практични, релаксиращи и с безброй ползи, те са истинска глезотия за кожата, още повече в този период, когато студът и стресът я поглагат на изпитание и нуждата от подхранване нараства.

Просто трябва да я поставим за 10 или 15 минути, време, достатъчно на всички активни съставки да проникнат в кожата. По този начин се усилват ефективността и възможността за отлични резултати, породени от ежедневната рутина за красота.

Маските за лице са истинска панацея за кожата. Дори можем да ги сравним със спа почивка, идеална преди вихъра на предстоящите партита и празнични вечери.

Ето, че Виктория Бекъм е поредната звезда, която ни преподава как правилно да се грижим за лицето си.

Блестяща кожа по празниците: Какви са основните предимства на маските?

Употребата на маски за лице намалява признаците на умора и кара лицето ни да заблести и да освободи истинска доза енергичност. А пазарът на маски за лице е все по-разнообразен и готов да задоволи нуждите на всяка една кожа. Остава само да изберем своя фаворит и да заблестим в празничните дни!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм и Ева Лонгория ни пренасят в „Отчаяни съпруги“