Pumpkin Spice: Нюансът за коса на есента

Започвайки с грима, оставяйки зад гърба си леките и ефирни визии от лятото, както и любимите бронзанти, минавайки през маникюра и за финал да не забравяме косата. Но истината е, че това е промяната, която обмисляме повече, тъй като е доста по-значителна и трайна от останалите.

И ако не сме готови на отрежем дългата си коса, новият цвят винаги е подходяща идея. Точно в този момент е време да се насочим към най-стилната тенденция на този сезон, която ще ни преобрази. Червените нюанси отново са тук. По-ярки, чаровни и горещи от всякога. Има и един, който се откроява и който IT момичетата вече въведоха като тренд, а фризьорите го обожават.

Pumpkin Spice: Между медените нюанси и ягодовото русо

Тиквените тонове можем да разчупим по толкова много начини. От много светлата коса, която се доближава до русото, до по-тъмната, която „прегръща“ червения цвят. Това е и голямото предимство на „Pumpkin Spice“ нюанса, който знае как да подчертае всяка идентичност.

Множество звезди остават верни на този цвят от години. Такъв пример е Джулиан Мур, която се разделя с него само за нуждите на определена роля.

Всичко, което трябва да знаем, преди да си запишем час при фризьор

Процесът би бил много по-лесен, ако основата ни е естествена и светла или ако вече сме боядисвали косата си руса.

Ако цветът на косата ни е твърде тъмен, ще трябва да проявим търпение, тъй като ще се наложи да посетим фризьора си повече от веднъж, за да постигнем така специфичния тон.

Фотография: Pexels.com

Червената коса има свойството да избледнява. За да избегнем това, трябва да използваме продукти за грижа, подходящи за боядисана коса, която да поддържаме обилно хидратирана.

Есента и зимата са най-подходящите сезони, в които да придобием точно този нюанс, за разлика от лятото, когато слънцето, морето и водата в басейна са готови да го изсветлят твърде много.

Е, готови ли сте да изпробвате най-новия тренд при цвета на косата?

ВИЖТЕ ОЩЕ: Правилният начин за нанасяне на коректор