Презареждане за косата с John Frieda Detox & Repair

Косата ни е подложена ежедневно на стрес, затова се нуждае от детоксикиране с натуралните продукти на John Frieda Detox & Repair.

Какво правиш в моментите, когато се чувстваш изтощена? Почиваш си, презареждаш с някоя ваканция, полагаш грижи за себе си – подаряваш си качествен детокс от всичко, което те е натоварвало.

От същото има нужда и косата ви. Агресията, на които е изложена ежедневно, с времето я правят крехка и без блясък. Стилизирането й, подлагането на екстремни температури и третирането с агресивни препарати накъсват и увреждат косъма. В резултат прическата ни започва да изглежда суха, изтощена и безжизнена.

Тогава идва нуждата от презареждане – серията John Frieda Detox & Repair е предназначена точно за това.

Тя предлага продукти, които ще възстановят косата – шампоан, балсам, маска и спрей-балсам. Осигуряват пълната грижа, която ще възстанови косъма и ще го предпази за следващите предизвикателства на деня.

Предложенията на John Frieda Detox & Repair имат успокояващи и детоксиниращи свойства, който ще направят изтощената коса значително по-сияйна и мека. Този ефект се постига след нежно почистване на скалпа от замърсяванията и допълнително подхранване на косъма.

Всичко това е благодарение на активните съставки, които съдържат всички продукти.

Зеленият чай доставя на косата витамини, минерали, полифеноли и аминокиселини. Те стимулират растежа на косата и я подхранват. Косъмът си възстановява липидни компоненти, увредени от свободните радикали и това го изглажда и омекотява.

Маслото от авокадо е богато на мастни киселини, на витамини B и E, които подобряват здравината на косата. А системата от би-протеини и хранителни елементи детоксикира в дълбочина.

Когато се комбинират всички продукти от серията, резултатът е гарантирано по-здрава, мека и подхранена коса, точно навреме за пролетта.

7 прически за жените, които се нуждаят от промяна

Диета за по-гъста коса