Печеливши идеи за къс бретон

Харесвате ли визиите с бретон? Ако отговорът е да, но пък не можете да намерите смелост, за да промените визията си, ние сме тук, за да ви дадем необходимото вдъхновение.

Започвайки от Бела Хадид, която реши да изживее 90-те години във всички отношения, минавайки през Лейди Гага, която го комбинира с емблематичното русо, до италианската писателка Джорджия Солери, която демонстрира изключително сладка визия с късия си черен боб.

Време е да видим заедно няколко печеливши идеи за къс бретон

Да промените ли визията си или не? Съмненията винаги са много. Още повече, говорейки за скъсяване на бретона, тренд, който, макар и вирусен, определено е нетрадиционен.

В такъв случай, за кого е подходящ? Истината е, че тази визия е подходяща за всеки един от вас, особено ако ви кара да се чувствате добре. Но ако трябва да следвате съветите за красота, този стайлинг би бил подходящ за тези от вас, имащи овално или пропорционално лице, с деликатни и правилни черти.

Един съвет: не забравяйте, че за да носите къс бретон, косата ви трябва да е идеално гладка. Ако разполагате с малко време или не обичате да прекарвате време между сешоари, преси и четки, то по-добре е да изберете по-дълга и лесна за стилизиране прическа.

Пусната коса или такава, прибрана на кок? Няма значение, защото късият бретон си пасва идеално с хиляди визии, точно както ни демонстрира Джорджия Солери. И, да, тя не е единствената, която обича тази прическа. Ето няколко идеи, които да ви донесат изцяло ново вдъхновение в оставащите летни дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Плетеният топ на Джорджия Солери е летен шик