Лесни прически за пaрти


Полувдигната коса

Ако говорим за обема в косата в този стил прическа, според тенденциите тази година той е по-малко, отколкото беше миналата. Тоест – не прекалявай. Не се опитвай да заприличаш на диско звезда, но същевременно не пристягай прекалено косата си, така че тя да прилепне. Полувдигнатата и хваната с фиби коса е най-лесната и романтична прическа, а и ще открие лицето ти, така че да можеш да експериментираш с грима си.

Аксесоар в косите

Облечи се семпло и сложи диадема, ефектна шнола или панделка в косата си. Това е най-евтиният и бърз начин да се приготвиш за неочаквано излизане или парти, на което са те поканили в последния момент. Аксесоарът в косата ще придаде на аутфита ти необходимия лукс и оригиналност.

Фалшивата къса подстрижка

Всъщност, това е много лесен и ефектен трик – прибираш косата си с фиби ниско над тила така че да изглежда, че си я скъсила. Ще заблудиш и най-наблюдателните очи! Този сезон прическата беше изключително популярна сред звездите. Лесна промяна без най-големия ти страх – ножиците!

Стегнат кок

Ето още едно предложение да откриеш лицето си. Ако харесваш голите си рамене и вдигната коса, това е твоята прическа за сезона на партитата. Едновременно с това изглежда шик, а за повече блясък можеш да заложиш на ефектни, големи обици, които да отиват на тоалета ти.

Снимки: Profimedia