Лесни прически за пaрти

Как да направиш косата си на страхотна и впечатляваща за Нова Година? Идеи, трикове и много снимки на най-добрите визии от червения килим, които можеш да постигнеш сама!

Ретро: Върни годините назад

Блясъкът на 40-те години е отново на мода и те призовава да се довериш на къдриците. Съвсем леки вълни, стилизирани и старателно прибрани дават на косата ти нужния обем, но в същото време придават мистерия, чар и малко носталгия. Ако искаш да постигнеш романтичен ефект като на Даян Крюгер, след като подредиш къдриците си и ги стилизираш ги прибери от двете страни с фиби и напръскай с лак.

Разбъркана коса

Обикновено небрежната прическа е най-секси, така мислят и мъжете! Ако по празниците обичаш да релаксираш не е нужно да се напрягаш, за да приличаш на филмова звезда. Хлабав кок и няколко паднали кичура, които нежно да обрамчват лицето ти ще свършат страхотна работа.

Отметната на една страна

Ако си отегчена от дългата пусната коса, но искаш да изглеждаш драматично и секси, можеш да последваш следния лесен пример: накъдри косата си с маша или преса, преметни я на една страна и я захвани с фиби, които няма да се виждат и за повече сигурност, че ще издържи я напръскай с лак. Ако имаш рокля с едно рамо или с голи рамене, то това е перфектната прическа за нея!

Виж още от нашите предложения на стр. ii